SÉTA

2007.10.18. 10:50

Egyszerűen jó balassásnak lenni

Ötösre vizsgáztak tanáraink és természetesen iskolánk – minden szempontból! A Balassába egyszerűen jó járni. Hogy miért? A pedagógusok rendkívül kedvesek, diákosan szólva „jó fejek", az oktatás színvonalas. A felnőttek itt nemcsak az iskolában töltött időben gondolnak ránk, de kirándulások sokaságát szervezik: a határon túlra is. Nemrégiben aki akart megismerkedhetett cseh és szlovák városokkal. A sor ebben a tanévben biztosan folytatódik.

A Balassa Séta-csoportja

[caption id="" align="aligncenter" width="400"] Ha nem látnátok a feliratot: Balassa a legjobb!
[/caption]Beszéljünk a hely szelleméről! Sokan beszéltek már róla és leírták, mennyit számít az, ki, hol, milyen körülmények között tanulhat. Nekünk megadatott, hogy a Várhegy lábánál a Szent Adalbert Központ impozáns épületegyüttese mellett tölthetjük a hétköznapokat. Esztergom amúgy is jó hely, de itt a bazilika tövében még különlegesebb.
Nincs olyan évszak, amikor ne özönlenék el a turisták a várat, a bazilikát. Gyakran kérnek tőlünk segítséget, használhatjuk nyelvtudásunkat. Ha már a tudásunkról beszélünk, nem feledkezhetünk el arról, mit is ad nekünk a suli: az általános műveltség mellett piacképes szakmát kapunk: a kereskedelemtől a gazdasági szféráig színes a paletta. Biztosan el tudunk majd helyezkedni.
Az is jó, hogy érettségi után még itt maradhatunk két évig, hogy magasabb végzettséget szerezhetünk. Sokunknak ez egy ugródeszka a felsőoktatásba. Mindenesetre az itt töltendő 4-6 év biztos folyamatosságot ad. Egyszerűen jó balassásnak lenni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!