Péli Kitti

2019.11.28. 07:13

Az igazi gazdagság a család

Nagyon sokan, főleg az általános iskolákban, kinevetik vagy kicsúfolják azokat a tanulókat, akik nem a legmenőbb cuccokban jelennek meg vagy nincs meg a legújabb iphone-juk.

Eötvös József Gimnázium

A gimiben viszont megtanultam nem azzal foglalkozni, hogy kinek mije van vagy hol volt nyaralni. Idén nyáron végre eljutottam az öcsémmel együtt bátyámékhoz nyaralni, amire majdnem 20 évet vártam. Augusztus utolsó két hetét náluk töltöttük és merem állítani, hogy a legjobb nyaram volt. Együtt lehettem a családommal úgy, hogy nem csak telefonon látjuk egymást vagy csak beszélünk, a nagy távolság miatt.

A két hétbe próbáltunk belesűríteni minél több programot, ahol nagyon jól éreztük magunkat és száz új emlékem lett, amiben ők is benne vannak. Rájöttem idén nyáron, hogy nem minden a pénz és a hírnév. Lehet sok pénzed és lehetsz híres. De ha van olyan családod, aki melletted áll, támogat mindenben és szeret téged, szerintem az mindennél többet jelent. Nekem ilyen családom van, és most úgy érzem, hogy én vagyok a világ leggazdagabb embere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!