Farkas Dorina

2019.11.28. 07:22

3+1 tipp a stílus jegyében

A divat hatást gyakorol az emberekre és az öltözködésükre, és csak néhányan elég bátrak ahhoz, hogy kilóg­janak a sorból, kipróbáljanak egy-egy új ruhadarabot, kiegészítőt, vagy akár stílust váltsanak.

Tatabányai Árpád Gimnázium

Forrás: Shutterstock

A fiatalok általában az ugyanazokban a tömegboltokban vásárolt ruhákban villognak. Ezek viszont nem a személyiséget helyezik előtérbe, pedig az öltözködésünknek, a ruháknak az önmegvalósításról kellene szólnia. Merjünk elrugaszkodni a megszokottól, mutassuk meg a világnak, hogy kik vagyunk mi! Gyűjtöttem néhány tippet, amivel feldobhatjátok a szetteteket:

  • Mindig a legelőnyösebb testrészeinket szeretnénk hangsúlyozni. Ehhez a szettedhez képest egy élénkebb színű vagy az átlagnál mintásabb ruhadarabot, kiegészítőt javaslok.
  • Találj egy színt, amit szeretnél viselni, és öltözködj ahhoz. Válassz hasonló vagy olyan színeket, amik mennek hozzá. Lányoknál plusz pont, ha a sminket is ennek alapján csinálják meg.
  • A kézműves dolgok mindig különlegesek. Turbózd fel régi ruhadarabodat. Varrj rá gyöngyöket, köveket, gombokat, vagy akár egy másik anyagot. Használj ruhafestéket... Munkádnak csak a képzeleted szab határt. Ezzel tarolni fogsz!

  • +1 Egy egyszerű fekete ruhát is fel lehet dobni kiegészítőkkel. Lányok például mintás harisnyával, elegáns övvel. A fiúk színes mellénnyel, különleges órával hívhatják fel magukra a figyelmet.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!