ügyintézés

2021.05.19. 19:00

Tokodaltárón tér vissza a kormányablakbusz Esztergom térségében

Ahogy ősszel, úgy most pénteken is az Esztergomi Járási Hivatal illetékességi területén található települések közül elsőként Tokodaltárón vehették igénybe a lakosok a kormányablakbuszt.

W. P.

Mint arról korábban beszámoltunk, a speciális jármű gyakorlatilag hiánypótló szolgáltatást nyújt azokban a helységekben, ahol nincsen kormányablak. Az új buszok révén például a falvakban élőknek nem kell elutazniuk a városokba azért, hogy elintézzék ügyeiket, hiszen bizonyos napokon ellátogat hozzájuk a jármű és helyben lehet például személyi igazolványt igényelni, jogosítvánnyal kapcsolatos teendőket elvégezni, egy szóval gyakorlatilag házhoz viszik az ügyintézést.

Pénteken reggel elsőként a Tokodaltárói Bányász Művelődési Háznál állomásozott a jármű, majd ezt követően Tokodon és Nagysápon fogadta az ügyfeleket. Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője a kormányablakbusz visszatérése kapcsán közösségi oldalán tette közzé, hogy melyik napon mely településeken lehet ügyeket intézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!