mulatozás

2021.08.03. 05:33

Újra közösen szórakozhattak Tokodon

Régen látott tömeget vonzott az önkormányzat által Interreges pályázat keretében, a közelmúltban megrendezett Tokodi Piknik.

W. P.

Többek között Szinetár Dóra színésznővel, énekesnővel, valamint a TNT együttes tagjaival is találkozhattak az érdeklődők. A Kantin udvarán játékokkal is várták a kisgyermekes családokat, többen például a buborékeregetést is kipróbálták. Bánhidi László polgármester hangsúlyozta: nehéz időszakon vagyunk túl, éppen ezért öröm, hogy újra lehet rendezvényeket szervezni.

Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője kijelentette: az elmúlt hónapokban leginkább a közösségi élet hiánya fájt az embereknek. Egyúttal méltatta az önkormányzatot, ugyanis a pikniken erdélyi, valamint felvidéki testvértelepülésük delegációival ünnepeltek együtt. Dr. Veres Zoltán megyei jegyző, a megyei identitáspályázat keretében zajló páros találkozók szerepéről beszélt. Szombaton a híres előadók mellett a helyi civil szervezetek is műsort adtak elő. A rendezvény vasárnap piknikmozival zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!