Komárom

2021.06.15. 19:00

Tovább szépül a Csudijó Egyesület

Több pályázaton is részt vett a Csudijó Egyesület, hogy még színesebbé, barátságosabbá tegyék környezetüket.

K. D.

Lipka Nóra, az egyesület egyik vezetője elmondta, a Bethlen Gábor Alapkezelő egyik projektjében eszközbeszerzésre pályáztak, rendezvényszékekre, padokra, asztalokra, hőgombákra, hangosításra és rendezvénysátorra. A Városépítők pályázatához is csatlakoztak, amely szervezet építőanyaggal foglalkozó cégeket fog össze, és oktatási intézményeknek, egyesületeknek ajánlanak fel építőanyagot. Így térkövezésre volt lehetőségük, valamint a bejövő járda is elkészülhetett.

Tavaly követes adománygyűjtést szerveztek, öt követet neveztek ki. Céljuk az volt, hogy valóra válhasson nagy álmuk, ami nem más, mint egy játszótér a sérült gyermekek számára, amelyet a kert végében állítanának fel. A játékeszközt a nyár folyamán telepítik.

Szarkáné Kis Katalin, az egyesület másik vezetője arról beszélt, júliusban több tábor is elkezdődik a Csudijó Egyesületnél, lesz mesetábor, varázstábor, valamint a túrázó kedvű fiatalokat természettáborba várják.

Címkék#palyazat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!