felhívás

2021.05.19. 21:00

Dad legjobb fotósait keresik

„Itt az idő, hogy megmutasd Te milyen szögből látod kis falunk rejtett szépségeit!” – ezzel a felhívással indult útjára egy községi fotópályázat, amelyre június 15-ig lehet jelentkezni.

W. Zs.

Ez az első hasonló megmozdulás a faluban, így hatalmas reményekkel teli a szervezés. Úgy tudjuk, már többen érdeklődtek a részletek iránt, és minden remény meg van arra, hogy ez a mostani öt fős létszám hamarosan növekedésnek indul. Jordán Helga, az esemény kitalálója bízik benne, hogy a pályázók bebizonyítják, mennyire jó érzés dadi lakosnak lenni és nem rettennek vissza attól sem, hogy elővegyék a legkreatívabb oldalukat.

Az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér intézményvezetője elmondta, létrehoztak egy e-mail címet a versenyre, [email protected]-ra küldhető a nevezés, vagyis a fotó. Mint megtudtuk, nincs kikötés a témát illetően, egyedül a látásmód számít. Lapunk úgy tudja, amennyiben a további enyhítések megengedik a szervezést, a júliusi falunapon hirdet eredményt a többtagú zsűri. Az első három helyezett értékes ajándékot vehet át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!