Bajna

2022.06.27. 09:00

Változatlan a rendelési idő a településen

Amennyiben szabadság miatt változik a rendelés, úgy arról a doktornő időben tájékoztatni fogja a lakosságot.

W. P.

A fogászat rendelési ideje évek óta változatlan – közölte a közelmúltban Pallagi Tibor polgármester az önkormányzat közösségi oldalán, reagálva arra, hogy nemrégiben többen is a Facebookon érdeklődtek arról, hogy pontosan mikor lehet felkeresni a településen praktizáló fogorvost. A bejegyzéshez mellékelte a rendelési időt, mely egyébként 2020. október 12-e óta érvényes és a fogászat ajtaján is megtalálható.

A tájékoztató szerint hétfőn 8–11 óra között, kedden és csütörtökön 13 órától 19.30-ig, pénteken pedig 8–12 óráig fogadják a pácienseket. Fontos, hogy a délutáni rendelésekre 18 óráig, a délelőttikre pedig hétfőn 10 óráig, pénteken 11 óráig lehet bejelentkezni a 06-33/447-170-es telefonszámon. Pallagi Tibor a rövid közleményéhez azt is hozzátette: amennyiben szabadság miatt változik a rendelés, úgy arról a doktornő időben tájékoztatni fogja a lakosságot.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!