Tatai kistérség

2022.06.18. 09:00

Köszönet a precíz, kiváló munkáért

A Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács legutóbbi ülésének egyik fő témája a társulás tavalyi költségvetésének végrehajtásáról szóló tájékoztató és a 2022. évi költségvetés módosítása volt.

P. J.

Michl József, Tata polgármestere, a társulás elnöke elmondta, ez az időszak minden évben az előző esztendő pénzügyi lezárásáról szól, ennek a kötelezettségének tettek eleget a résztvevők ezen a fórumon. A társulás a tavalyi évet sikeresen zárta. Mindkét intézményük, a Szociális Alapellátó Intézmény valamint a Kistérségi Időskorúak Otthona kiválóan működött szakmai és pénzügyi szempontból egyaránt. Az elnök ezért külön is köszönetet mondott az ott dolgozó munkatársak precíz, felelősségteljes tevékenységéért. 

Az ülésen tárgyalták a Szociális Alapellátó Intézményben fizetendő térítési díjak felülvizsgálatát, valamint a társulás és a hozzá tartozó önkormányzatok 2021. évi ellenőrzését. Ezt követően a helyszínen több aktuális témában is tájékoztatót kaptak a kistérség polgármesterei.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!