Tatabánya

2022.05.25. 13:00

Május végéig lehet jelentkezni

Jelentkezni e-mailben május 31-ig lehet a választott intézmény címén, s személyesen május 25-e és 27-e között látogathatnak el a választott bölcsődébe előzetes telefonos egyeztetés után.

Sugár G.

Május végéig lehet jelentkezni a Tatabányai Egyesített Bölcsődék telephely intézményeibe. Az előző évekhez hasonlóan idén is minden bölcsődéről informálódhatnak a megyei jogú város webes felületein. A legkisebbek napközbeni ellátására vonatkozó igényfelmérés zajlik jelenleg. A bölcsődék a nevelési év tervezése érdekében kérik a kicsi gyermekek szüleit, hogy olvassák el az általános információkat, s nyilatkozzanak arról, mikor, milyen módon és rendszerességgel lenne szükségük majd bölcsődei ellátására.

Az igényfelmérés dokumentuma a bölcsődék honlapjáról és a város webes felületeiről is elérhető. Jelentkezni e-mailben május 31-ig lehet a választott intézmény címén, s személyesen május 25-e és 27-e között látogathatnak el a választott bölcsődébe előzetes telefonos egyeztetés után. A honlapokon olvasható a bölcsődék bemutatkozó anyaga, melyek segítségével jobban megismerhetik az egyes intézmények működését, helyiségeit és szellemiségét.


 

Címkék#bölcsőde

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!