Dág

2022.05.25. 15:00

A hetedik helyen végzett az U21-es röplabdások

A Dág KSE U21-es férficsapata bejutott a legjobb nyolc közé az országos bajnokságban.

K. A

A Dág KSE U21-es férficsapata a Kecskeméten rendezett selejtezőfordulóban a második helyet szerezte meg a házigazda mögött és a Debrecent megelőzve, így bejutott a legjobb nyolc közé az országos bajnokságban. Ott (a további három csoport második helyezettjével együtt) az F csoportba került, melynek küzdelmeit éppen Dágon rendezték a közelmúltban. A résztvevők célja az első két hely valamelyikének megszerzése volt, hiszen az itt végző két csapat csatlakozhatott a négy csoportgyőzteshez a hatcsapatos országos döntőre. 

Az már az első két mérkőzés után eldőlt, hogy a Dág nem juthat tovább, hiszen a papírformának megfelelően előbb a végül a második helyen végző Pénzügyőr, majd a négyes élén záró Kazincbarcika is 3–0-ra verte Tamasi Ákos csapatát. A Kaposvár elleni 3–1-es győzelemmel azonban sikerült pozitívan zárni a játéknapot, így a Dág KSE a négyes csoportban a harmadik, az U21-es bajnokság 17 indulója közül pedig a hetedik helyet szerezte meg a 2021–22-es szezonban.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!