Nemzetközi nőnap

2022.03.12. 09:00

Életünk „fűszereit” ünnepelték a nyugdíjas klubok férfitagjai

Hetedik alkalommal ünnepelte a megyei önkormányzattal karöltve a nemzetközi nőnapot a Nyugdíjas Klubok és Idősek Életet az éveknek megyei szervezete.

P. J.

A rendezvénynek a zsúfolásig telt tatabányai Puskin Művelődési Ház adott otthont. A hölgyeket egy szál virággal és lélekmelengető előadásokkal köszöntötték. Fellépett a bábolnai seniortánckör, a bokodi és epöli nyugdíjasok énekkara.

A műsor egyik fénypontja a Naszvadról érkezett nyugdíjasklub kultúrcsoportjának szlovák és magyar dalcsokrokból álló produkciója volt. A felvidéki település időseit elkísérte Molnár Zoltán polgármester és Dudák Ferenc klubvezető is. A résztvevőket a megyei önkormányzat nevében Borsó Tibor alelnök köszöntötte, akit Romanek Etelka alelnök is elkísért. 

– A férfi számára a nő jelenléte megfűszerezi az életet, a nő a tavasz és a megújulás, nélkülük félemberek lennénk, hiszen ők a mi másik felünk – mondta ünnepi köszöntőjében Troják Frigyes, az Életet az éveknek szövetség megyei szervezetének elnöke.

Forrás: beküldött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!