Tárlat

2022.02.23. 11:00

Kiállítás Kisbéren panorámaképekből

A közelmúltban nyitották meg az Oroszlányi Fénnyel Festők Fotóklub alkotóinak kiállítását a Kisbéri Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár kiállítótermében.

Sz. D. K.

Forrás: Facebook

Iványiné Kele Márta, a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár igazgatója köszöntötte a megjelent kiállítókat és érdeklődőket, majd Lingli Luca, Balogh Petra, Mocsári László, Baracs Gergő, Bergendi Emma énekes és zenés műsora tette ünnepélyessé a megnyitót. 

A kiállítást Juhász Attila fotóművész, az Oroszlányi Fénnyel Festők Fotóklub vezetője nyitotta meg, aki elmondta, hogy a klub 2010 szeptembere óta működik, ahol a tagok hetente egyszer találkoznak, mely alkalmakon bemutatják egymásnak képeiket, majd megvitatják a felmerülő kompozíciós, esztétikai, technikai problémákat. 

Ahogyan a város önkormányzatának közösségi oldalán is olvasható: a kiállításon Babics Ákos, Baranyáné V. Judit, Bűi Miklós, Faitli Zoltán, Faitli Zoltánné, Juhász Attila, Kohut István, Makuvet Attila, Molnár József, Schelly Pál és Vajai László panorámaképei láthatók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!