Esztergom

2022.01.30. 09:00

Várják a lakosság véleményét

Online kérdőíven faggatják Esztergom lakóit zöldülő város, digitális város, megtartó város, prosperáló város, kiszolgáló város témakörben.

Pöltl Zoltán

A település már nem először kínálja fel, hogy a várostáblákon belül élők kifejtsék véleményüket a város fejlesztésének, sorsának alakulásáról. A mostani kérdőíves lehetőségről a városi honlapon található részletes tájékoztatás, melyről azt ígérik: csupán 5 percet vesz igénybe. Itt többek között azt olvashatjuk, hogy „az Európai Unió és Magyarország Kormánya a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklusban kiemelten kezeli a fenntartható városfejlesztés kérdését, ami az eddigiektől eltérően, öt fő témakörre helyezi a hangsúlyt.”

A kérdőív összeállítói a város honlapján arról is megerősítik az érdeklődőket, hogy „a kérdőív teljesen anonim és az eredmények 2021–27-es fejlesztési ciklusra készülő fejlesztési dokumentum megalapozását szolgálják. Az adatok és az Ön által adott válaszok semmilyen módon nem lesznek beazonosíthatók. Az adatokat csak kutatási céllal használjuk fel.”

Címkék#kérdőív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!