háromszoros bajnok

2017.10.12. 15:26

Esztergályos Máté triplázott

Egy arany-, egy ezüst- és két bronzérem volt megyei csapataink termése Debrecenben megrendezett diák korosztályos országos bajnokságon. Az érmek mellett számos értékes helyezéssel is gazdagodtak a megyei cselgáncstehetségek a cívisvárosban.

Kun Attila

A közelmúltban Debrecenben telt ház előtt, az ország legnagyobb egyesületeinek részvételével rendezték meg a diák „A” és „B” korosztályú országos bajnokságot, ahol a Komárom-Esztergom megyei versenyzők is szép sikereket értek el, a legeredményesebbnek pedig mindenképpen a Herman DSE dzsúdósát, Esztergályos Mátét kell kikiáltani.

A+66 kilogrammban sérülten, de felkészülten vágott neki a versenynek. Máté magabiztosan és a taktikai utasításokat pontosan betartva meggyőző fölénnyel gázolt át egy tószegi, egy óbudai JC-s és egy Samurai JC-s ellenfelén, és ezzel immáron harmadszor is magyar bajnok lett. Máté felkészítő edzői Szabó Brigitta és Schatz Balázs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!