hirdetés

2021.11.10. 00:00

Új korszak a Škoda életében

Újabb mérföldkőhöz érkezett a tatabányai Škoda szalon.

PR-cikk

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Ügyfeleik mostantól nem csak elektromos és hibrid meghajtású gépjárműveket tudnak vásárolni, hanem a Skoda márka által forgalmazott elektromos kerékpárok is elérhetővé váltak, melyeket – az országban egyedülálló módon – kis is lehet próbálni valós körülmények között.

A kínálat-bővítés elsődleges célja az egészségmegőrzés, mindemellett a környezettudatos életmód és a sportolás népszerűsítése. Az akció nem jöhetett volna létre a kiváló együttműködés nélkül, amelyben a Porsche Tatabánya és tatai Gerecse e-bike vállalt fontos szerepet.

– Az elektromobilitás a közlekedés új korszaka. A Volkswagen csoport és így a Skoda márka is elkötelezett az elektromobilitás és a környezetvédelem területén. Törekszünk a fenntarthatóságra és a környezettudatosságra, amelyben kiváló partnerünk volt Szotyori Róbert, aki hasonló értékrenddel rendelkezik – nyilatkozta Zsoldos Lajos, a Porsche Tatabánya vezetője.

A programban tehát a Gerecse e-bike is részt vesz. Előzetes egyeztetés után és alapos szaktanácsadást követően a szalonban forgalmazott E-Montainbikok vásárlás előtti megismerése során megtapasztalható, milyen élményt nyújtanak a Gerecse és a Vértes erdeiben, csúcsain illetve völgyeiben.

– Extrém körülmények között használható összteleszkópos hegyi kerékpárokról van szó. Akkumulátoruk kapacitása nagy, akár 70-80 kilométer is megtehető velük 1500-1800 méteres szintkülönbséggel. Középmotorosak és nyomatékszenzorosak, segítségükkel olyan helyekre lehet eljutni, ahol a normál kerékpárok már feladnák – nyilatkozta Szotyori Róbert túravezető a műszaki paraméterekről. Az E-bike túra kiváló lehetőség lehet cégeknek csapatépítések céljából, de családoknak és természetet szerető embereknek is kiváló turisztikai program.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában