szponzorált tartalom

2020.05.22. 15:39

Te is lehetsz Hős!

Vérplazmáddal most TE is segíthetsz másokon.  Neked egy óra az életedből, másoknak az egész életet jelentheti.

(x)

Tatabányán szeretettel várunk mindenkit, aki egészséges, elmúlt már 18, de még nem töltötte be a 60-at és vérplazmájával szeretne segíteni a rászoruló embereken. Hiszen minden plazmaadás számít.

A vérplazma, mint gyógyszeralapanyag nélkülözhetetlen a modern egészségügyben, azonban laboratóriumban nem állítható elő. Vérplazmáddal most TE is segíthetsz másokon. Neked egy óra az életedből, másoknak az egész életet jelentheti.

Hogy kiken segíthetsz?

  • Immunhiányos betegeken
  • Égési sérülteken
  • Vérzékeny betegeken
  • Transzplantáción átesett betegeken
  • Országszerte már öt centerünk várja a jelentkezőket, köztük Tatabánya is, ahol a többi Plazma Centerhez hasonlóan költségtérítéssel jutalmazzuk plazmaadóink segítő szándékát. Ráadásul a jövedelem kiegészítés mellett folyamatos nyereményjátékokkal és apróságokkal kedveskedünk nektek.

    Plazma adással havonta akár 50.000 Ft-hoz is juthatsz, méghozzá készpénzben!

    Sőt, plazmaadóként rendszeres és ingyenes egészségügyi vizsgálatokon is részt vehettek. Ha te is plazmaadó szeretnél lenni, akkor fontos ügyelned a fehérjedús táplálkozásra, illetve a megfelelő folyadékbevitelre, főként plazmaadásodat megelőző napokban. Ilyenkor javasolt a napi 2-3 liter víz elfogyasztása.

    Ezek után már nincs is más teendőd, mint bejelentkezni hozzánk egy alkalmassági vizsgálatra személyesen a Szent Borbála tér 6/C szám alatt vagy a 06 34/590-170-es telefonszámon. Bővebb információt pedig a www.plazmacenter.hu weboldalán találsz.

     

    Címkék#hirdetés

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában