hirdetés

2020.05.09. 13:57

Tatabányán is válaszd a Bestmixer iskola mixer és barista tanfolyamát

Szeretnél trendi szakmákat tanulni? Olyan végzettséget szeretnél, amivel bárhol, bármikor el tudsz helyezkedni? Érdekel a koktélok világa? Vagy esetleg imádod a kávét, és a tökéletes kávékészítés a nagy álmod?

(X)

Akkor jelentkezz a Bestmixer iskola mixer, vagy barista tanfolyamára!

 

A tatabányai mixer tanfolyam nagyon népszerű a fiatalok körében, hiszen modern eszközökkel, különleges alapanyagok felhasználásával tanulhatják meg a koktél készítés mesterségét. A mixer tanfolyamon az ismert koktélok mellett, egyedileg megalkotott italok elkészítésére is lehetőséged van. Nem csupán az alap receptúrákat tanítjuk meg, hanem az a célunk, hogy Te magad is maradandót alkoss, hogy megtanuld azt is, hogyan kell úgy elkészíteni és kitalálni egy koktélt, hogy az tökéletesen eladható legyen. Kiscsoportos oktatásunknak köszönhetően, mindenki egyesével készíti el az összes italt, és természetesen az italok elfogyasztására is van lehetőség. Minél több ízt ismersz, annál jobb mixer lesz belőled. Amennyiben szeretnéd tovább fejleszteni a tudásodat, Haladó mixer tanfolyamon is részt vehetsz, amit most ingyen kapsz az alapképzés mellé.

Manapság az egyik legmodernebb szakmák közé tartozik a barista szakma. Egy jól elkészített kávéital, akár többszörösére is növelheti egy-egy üzlet forgalmát. Ahhoz azonban, hogy jó kávét ajánlhasson, igenis szüksége van egy jól képzett baristára. Nem elég csak megtanulni azt, hogy melyik program gomb mit jelent a kávégépen! A tatabányai barista tanfolyamon részletesen megtanulod a különböző gépeket, azok beállítását, megtanulod elkészíteni az összes kávéitalt. Az órák 100 %-ig gyakorlati órák, ahol korlátlan gyakorlási lehetőséget biztosítunk.

Jelentkezhetsz kedvezményes Latte Art tanfolyamra is, ahol a kávék díszítését tanulhatod meg. A különböző öntéstípusok, a topping, a design latte mind segíteni fog a leendő munkaadód, és a vendégek elkápráztatásában.

Jelentkezz most

 

1055 Budapest, Nagy Ignác u. 19/A.

+36 20 612 1000 | 06 1 215 0574

Adószám: 23797819-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-978343

KSH szám: 23797819-8532-113-01

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában