hirdetés

2020.07.14. 00:01

Tatabányai ingatlanok elérhető közelségben

Szeretne egy könnyen megközelíthető, fejlett városban élni? Esetleg szeretne a fővároson kívül, de mégis egy elérhető közelségben fekvő településre költözni?

(X)

Válogasson Tatabánya eladó kiadó lakás választékából a Otpotthon.hu segítségével, és találja meg új otthonát gyorsan, könnyedén és hatékonyan.

 

Megközelíthetőség és környezet

 

Tatabánya Komárom-Esztergom megye székhelyeként kis területe ellenére az ország fontos forgalmi csomópontja, mely még a távoli településekről is könnyen elérhető a kiépített infrastruktúrának köszönhetően. A fővárostól mindössze 55 km-re helyezkedik el, melynek köszönhetően ideális hely mindazok számára, akik Budapesten kívül, mégis könnyen elérhető közelségben szeretnének letelepedni.

Tatabányán át vezet az M1-es autópálya, mely az ország egyik legforgalmasabb útvonala, könnyű összeköttetést biztosítva többek között az osztrák fővárossal, Béccsel is. Nemcsak a környék, de az ország nagyvárosaiból is közvetlen autóbuszjárat közlekedik Tatabányán keresztül, így a város megközelíthetősége rendkívül kedvező.

 

Felsőoktatás és gazdasági élet

 

Az Edutus Egyetem kihelyezett tagozatának köszönhetően, melyet a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájából hoztak létre, a város közkedvelt célpont a fiatalok számára. Ebből kifolyólag a tatabányai ingatlanok kiváló lehetőséget nyújtanak nemcsak saját célra, de bérbeadás formájában akár egy rendkívül jövedelmező befektetésre is.

A város fiatalos hangulatához a rendszeres programok is hozzájárulnak, melyek közül természetesen a minden korosztály számára érdekességeket nyújtó Kutatók Éjszakája sem maradhat ki, mely a településen is évente megrendezésre kerül. Az oktatás mellett kiemelten fontos a város gazdasági élete, mely a rendszerváltás óta a nehézipar és bányászat helyett autóipari beszállítóknak, valamint orvosi segédeszközöket gyártó és műanyagipari vállalatoknak ad mind a mai napig helyet. Ezen vállalatok jelenléte a városban kulcsfontosságú a lakosság foglalkoztatása és a magas életszínvonal szempontjából.

 

A lehetőségek széles választéka

 

A Startlak.hu hirdetéseinek széles választéka minden ingatlannal kapcsolatos igényre kínál lehetőséget. Az ingatlanvásárlás a befektetések egyik legjobb és legbiztonságosabb formája, mely az albérlet folyamatos magas költségei helyett hosszútávon egy költséghatékonyabb megoldás. Emellett a saját tulajdonú ingatlannal nem járnak szigorú kötelezettségek és szabályok – a berendezést, a lakás kihasználtságát saját ízléséhez, igényeihez és preferenciáihoz igazíthatja, megkötések nélkül.

Ha saját célú vásárlás helyett inkább folyamatos bevételi forráshoz szeretne jutni bérbeadás formájában, Tatabányán az egyetem jelenlétének köszönhetően ez ésszerű választás lehet. Amenyiben pedig egyetemi tanulmányai, esetleg egy átmeneti munkahely miatt szeretne ideiglenes lakhatást találni Tatabányán, a Startlak.hu kiadó ingatlanjai között garantáltan megtalálja a legtökéletesebb megoldást.

Mindezek mellett nemcsak ingatlan vásárlásra és bérlésre van lehetősége, de a Startlak átlátható és könnyen kezelhető felületén Ön is egyszerűen meghirdetheti eladó vagy kiadó ingatlanját. A részletek beállításával hatékonyan kereshet, valamint árusíthat lakást és családi házat egyaránt, így a lebonyolítás gyorsan és gördülékenyen mehet végbe.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában