hirdetés

2020.06.26. 12:22

Öt nap múlva megnyitja a kapuit a Bábolna Strand- és Termálfürdő

Huszár Anett igazgató: A masszázs kivételével minden szolgáltatás igénybe vehető július elsejétől.

(X)

A gyógyvizes medencékben jólesik a pihenés.

A múlt héten olvashattak interjút Huszár Anett-tel, a július elsején megnyíló Bábolna Strand- és Termálfürdő igazgató­jával. Az azóta eltelt hét nap alatt sok minden történt, például a Kormány feloldotta a járványügyi veszélyhelyzetet, így számos − a fürdőket is érintő − korlátozás megszűnt. Nem csoda, hogy rengeteg kérdés érkezett az új szabályokkal, az elérhető szolgáltatásokkal és nem utolsósorban a fizetési lehetőségekkel kapcsolatban.

A szerencsések már megmártózhattak a medencékben.

SZÉP-Kártya-elfogadóhely

Ez utóbbival kezdve a legfontosabb információ, hogy a fürdő hamarosan elindítja az online jegyértékesítési rendszerét, azonban július elején még csak a helyszínen lesz lehetőség a jegyvásárlásra. Jó hír viszont – a legtöbben ezt kérdezték –, hogy a készpénz- és bankkártya-elfogadás mellett már a nyitás pillanatától lehetőség nyílik az OTP SZÉP-kártya elfogadására – azaz 2020. július 1-jén 8 órától –, a későbbiekben pedig az MKB és a K&H kártyáit is tudják majd használni.

A nyitás napján, illetve a július 4–5-i hétvégén a fürdő programokkal, akciókkal várja a vendégeket – és ahogy az ilyenkor „szokás”, az első száz érkezőt apró meglepetéssel fogadják. A hétvégén a gyermekprogramok mellett a strandra látogatókat élő zene, kvízjáték és remélhetőleg végre jó idő is várja.

Este nyolcig nyitva

A hét minden napján 8 és 20 óra között tart nyitva a fürdő, ahol az eddigi korlátozásokhoz képest – a masszázs kivételével – minden szolgáltatás igénybe vehető lesz, így a két finn szauna, amelyek biztosan sokakat vonzanak majd – főleg, hogy más fürdőkhöz képest itt a jegyár tartalmazza ezt a szolgáltatást is.

A gyógyvizes medencékben jólesik a pihenés.

Fontos a házirend betartása

A fürdő szinte teljes kapacitással indulhat, ugyanakkor felhívják a figyelmet a házirend fokozott betartására, kiemelten a papucs viselésére, a fürdés előtti/utáni tusolásra, és az egymás közötti távolság betartására. Fontos információ, hogy saját törülközőt, fürdőlepedőt és papucsot mindenképp vigyenek magukkal, mert ezek bérlésére még nem lesz lehetőség. Értelemszerűen a lázas vagy beteg személyek a termálfürdőt nem látogathatják, illetve a 14 éven aluli gyermekek csak a külső medencéket vehetik igénybe, a gyógyvizes medencéket nem. Ennek oka a víz magas ásványianyag-tartalma, amely miatt a javasolt fürdési idő még a felnőtteknek is csak maximum kétszer harminc perc.

A részletes jegyárakról, szolgáltatásokról és aktualitásokról a www.babolnafurdo.huweboldalon, továbbá a facebook.com/babolnafurdo közösségi oldalon találhatnak további információkat, illetve egyedi kérdés esetén hívják a +36-34/555-610-es telefonszámot, vagy írjanak az [email protected] e-mail-címre!

Ne felejtsék, ha július, akkor Bábolna, napfény, strand!

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában