hirdetés

2018.04.27. 21:37

A gumiabroncsgyártás fővárosává vált a tatabányai gyár (X)

A Bridgestone-csoport Tatabányán tartotta szakmai napját, amelyen Európa, Közel-Kelet és Afrika régiójának több mint 100 felsővezetője vett részt.

(x)

A cég választása azért esett városunkra, mert a Bridgestone tatabányai egysége azon néhány gyár egyike a világon, amelyben az abroncsgyártó mindkét teljesen automatikus technológiája üzemel.

A kétnapos rendezvény keretében, amelynek szakmai programját tartották a tatabányai Bridgestone gyárban, a szakemberek nemcsak elméleti tapasztalataikat osztották meg egymással, hanem megvitatták az abroncsgyártás legújabb közlekedésbiztonsági, technológiai, termékfejlesztési és környezetvédelmi kihívásait is, valamint azt, hogy hogyan hat az iparágra az önvezető járművek megjelenése és a digitalizáció.

Mindemellett persze a szakmai program legfontosabb célja az volt, hogy a Bridgestone vezetők közelebbről is megismerjék a cég két teljesen automatikus gyártósorát. Az egyedülálló BIRD technológiát ugyanis a Bridgestone Csoport, Japánon és Mexikón kívül csak itt, a tatabányai üzemben alkalmazza, míg a mesterséges intelligenciát is alkalmazó, díjnyertes EXAMATION technológiát Japánon kívül a világon elsőként a tatabányai üzembe telepítette a vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában