hirdetés

2018.06.13. 12:48

Ennél könnyebben sehol nem találja meg új otthonát

A Forrás Home Ingatlaniroda tulajdonos-vezetője, Magyar Mónika sokéves tapasztalattal és elkötelezettséggel nyitotta meg a megye legújabbirodáját, amelyben minden a leendő tulajdonosokról és az ő igényeikről szól.

(x)

Tatán nyitotta meg kapuit a Forrás Home Ingatlaniroda az Öreg-tó szomszédságában az Ady Endre úton. Magyar Mónika, az iroda vezetője sokéves tapasztalattal és rutinnal rendelkezik az ingatlanközvetítés terén, így nem véletlen, hogy úgy alakította ki a Forrás Home-ot és annak szolgáltatásait, hogy minél inkább segíthessen a lakást, házat keresőknek, illetve kínálóknak. Az iroda előtt le lehet parkolni, és a városban egyedülálló módon ledes vitrinmédiában lehet megtekinteni a kínálatot.

Az is egyedi náluk, hogy szakembergárdájuk felújításokat is vállal, így ha valamit alakítani, átépíteni szeretnénk az új ingatlanon, nem kell időt áldozni arra, hogy megtaláljuk a megbízható szakikat. Emellett a hitelügyintézések, egyéb teendők kapcsán is szíves örömest segítenek, adnak tanácsot.

Magyar Mónika elkötelezettségét jól mutatja az is, hogy bejelentkezés alapján hétvégén is rendelkezésre áll, sőt, a telefonját sem kapcsolja ki a munkaidő végeztével. Ahogy fogalmazott: szívvel-lélekkel segít megtalálni az új otthont mindenkinek. Ebben a folyamatosan bővülő adatbázis és a gyors ügyintézés is segítségére van az irodának, amely csatlakozott a CasaNetwork országos ingatlanszövetség hálózatához.

Forrás Home Ingatlaniroda

Tata, Ady Endre út 77-79.

+36 70 677-4711

tata.casanetwork.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában