pr-cikk

2021.03.01. 15:44

Egy budapesti fodrász, ami nem olyan, mint a többi

Férfi fodrászat. A kifejezés hallatán sokan a végeláthatatlan várakozásra, a fodrász székben töltött kényelmetlen időre asszociálnak. A városszerte látott barber shopok kapcsán azonban már azt gondolhatja az ember, hogy a trendek változni látszanak.

(X)

Forrás: pixabay

A tapasztalatok is azt mutatják, hogy a barber shopok egyre népszerűbbek, és ezt a szolgáltatók igyekeznek különleges szolgáltatásokkal és helyszínekkel fokozni.

A G cutz fodrász oldalán rögtön látni fogod, hogy itt egészen más jellegű férfi hajvágásról van szó. Már a helyiségbe belépve egy új világba csöppenhetsz. A korhű bútorok és dekorációk azonnal az 1920-as évek „gengszter-hangulatát” adják át, és ez valljuk be, kétségkívül férfias érzés. Az igényes berendezés azonban még kevés lenne a meggyőzéshez. Nélkülözhetetlen mellé a profizmus. Legyen szó férfi fodrászatról, vagy szakállfestésről, igazításról, minden tekintetben újszerű megoldásokkal, vagy éppen a klasszikus fazonokkal találkozhatsz egy ilyen helyen.

A tapasztalatok szerint az igazi szakemberek mindig egyfajta alkotó folyamatként tekintenek a frizurakészítésre. Természetesen ez egyeztetésre kerül a vendéggel. Vannak, akik a klasszikus megoldások hívei, és akár már csak munkakörükből adódóan sem rugaszkodnának el nagyon ettől. Mások nyitottak az újdonságokra, vagy egy hirtelen felindulásnál fogva a korábbitól egészen eltérő frizurát szeretnének előnyben részesíteni.

Abban azonban mindenki egyetért, hogy a stílusos környezet, az aktuális frizura trendek tökéletes kivitelezése és az ezzel együtt járó profizmus nélkülözhetetlennek bizonyulnak. A férfiak egyébként hajlamosak úgy tekinteni a fodrászlátogatásra, mint egy kötelezően letudandó feladatra. Ha nem szeretnéd, hogy ez így legyen, és élményként élnéd meg az ott töltött időt, akkor érdemes körültekintően megválasztani a barber shopot.

Ne feledkezz meg arról sem, hogy ha a manapság divatos szakáll talán számodra is jól állna. Az ápolt, igényes szakáll akár férfiasabbá is teheti megjelenésed. Szakállápolás és festés kapcsán is remek választásnak bizonyul az olyan barber shop, amely szolgáltatásaival és stílusával is prémium kategóriát képvisel. Igyál egy whiskey-t, vagy lazíts egy ásványvízzel a kezedben, és add át magad a szépülésnek. A mai kor férfijai számára kiemelt jelentőséggel bír a megjelenés, mely a magabiztosság alapját képezheti.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában