hirdetés

2021.09.04. 00:01

Vegyünk részt minél többen a Richter Egészségvároson, Dorogon!

Vegyünk részt minél többen a Richter Egészségvároson! Segítsünk együtt a dorogi Szent Borbála Szakkórház és Rendelőintézetnek Szeptember 11-én a dorogi Otthon térre érkezik a nagyszabású Richter Egészségváros programsorozat.

(x)

9:45 órától számos ingyenes szűréssel, tanácsadással és izgalmas programmal, valamint az esemény közismert védnökeivel Barabás Évával, Szily Nórával, Jaksity Katával, Katus Attilával és Radványi Dorottyával várjuk a rendezvényre érkezőket.

Aki teheti, annak mindenképp érdemes személyesen kilátogatnia az eseményre, mert amellett, hogy sokat tehet saját egészsége megőrzése érdekében, aktív részvételével támogathatja a dorogi Szent Borbála Szakkórház és Rendelőintézetet is. Ugyanis minden szűrésen, tanácsadáson, aktivitáson való részvétel 300 forint értékű adományponttal gyarapítja a Richter által felajánlott 3.500.000 forint adományalapot. A cél pedig nem kisebb, mint a fekvőbeteg intézmény felújítása.

Ugyanakkor azok is részesei lehetnek az eseménynek, akik személyesen nem tudnak kilátogatni az Otthon térre: az egészségmegőrzéshez kapcsolódó előadásokból többet élőben közvetítünk a Richter Egészségváros hivatalos Facebook oldalán, és az ezekhez fűződő aktivitások (megosztás, kedvelés vagy hozzászólás) mind 300-300 forint értékű adománypontot jelentenek az intézmény számára.

További részleteket az alábbi képeken és a Richter Egészségváros – Dorog esemény Facebook oldalán érhetők el.

 

Jöjjön el, ne hagyja ki az ingyenes szűrési, tanácsadási lehetőségeket és a színes programokat! Hívja el családtagjait, ismerőseit is!

Vegyünk részt minél többen, tegyünk az egészségünkért és a dorogi Szent Borbála Szakkórház és Rendelőintézetért!

 

Korábban erről írtunk:

Szeptember 11-én a dorogi Otthon térre látogat a Richter Egészségváros. A rendezvény lehetőséget biztosít arra, hogy ingyen, előzetes időpont egyeztetése nélkül vegyenek részt a helyi lakosok egészségügyi szűréseken, tanácsadásokon. A részvétellel ugyanakkor nemcsak a saját egészségükért tehetnek, de a Szent Borbála Szakkórház és Rendelőintézet, Vaszary Kolos Kórház Esztergom, Dorogi Telephelyet is támogathatják. Minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért 300 forint értékű adományponttal bővül az idén 120 éves Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadomány, így a lakosság aktivitásán múlik, sikerül-e elérni a nap végén a kitűzött adománycélt: a fekvőbeteg intézmény felújítását.

Az idén 120 éves Richter Gedeon Nyrt. 2009-ben indította útjára a Richter Egészségvárost, melynek Dorog lesz szeptember 11-én a 84. állomása.

Az Otthon téren többek között urológiai tanácsadás, csontritkulásszűrés és csontsűrűségmérés, asztma tanácsadás, bőr- és körömgombaszűrés, neuropátiaszűrés cukorbetegeknek, memóriazavar-tanácsadás, dietetikai tanácsadás, gyermektáplálkozási tanácsadás, valamint nőgyógyászati tanácsadás várja majd a helyszínre látogatókat. A szív- és érrendszeri problémákkal kapcsolatban pedig vérnyomásmérésen, érszűkület-vizsgálaton, szívelégtelenség-tanácsadáson érdeklődhetnek a résztvevők.

Az ingyenes szűrésekre nem szükséges előzetesen regisztrálni, kortól függetlenül bárki részt vehet rajtuk. Ráadásul minden egyes szűrőponton helyi szakemberek várják a látogatókat, így a rendezvény résztvevői megismerhetik a helyi egészségügy képviselőit is.

A személyes jelenléten túl, a Richter Egészségváros Facebook-oldalán létrehozott eseményben, online közvetítésekkel is nyomon lehet követni az egyes előadásokat. A bejegyzésekhez fűzött aktivitások szintén adománypontokat érnek – minden kedvelés, hozzászólás és megosztás 300 forintot jelent az intézetnek.

A Richter Egészségvárost hírességek is szívesen képviselik

A programsorozaton már a kezdetek óta hírességek is részt vesznek, akik nem csupán arcukat és nevüket adják a rendezvényhez, de aktívan részt is vesznek az egyes programokon: Jaksity Kata és Szily Nóra motivációs és pszichológiai témákban adnak elő, Szebenyi Péter a mindennapokban alkalmazható környezetbarát trükkökről mesél, Katus Attila pedig gondoskodik a látogatók megfelelő átmozgatásáról.

Csatlakozzon Ön is a Richter Egészségváros második őszi állomásához Dorogon, szeptember 11 -én, az Otthon téren.

A Richter Egészségváros kizárólag a mindenkor érvényben lévő járványügyi és jogszabályi előírások szerint kerül megrendezésre.

További információk és részletes program a www.egeszsegvaros.hu weboldalon és a Richter Egészségváros Facebook-oldalon!

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában