hirdetés

2021.07.15. 01:00

A legtrendibb kiegészítők iskolakezdésre

A Papír Plusznál idén is a legmenőbb iskolatáskák közül válogathatnak a diákok.

 

Lassan félidőhöz érkezik a nyári vakáció, ami azt jelenti, hogy hamarosan kezdetét veszi a következő tanév. A családok az iskolakezdési bevásárlásra jellemzően már az intézmény által megírt listával érkeznek az üzletbe. A szülők pedig a – legfontosabb tanszerek kiválasztása mellett – gyermekeik egyre konkrétabb elképzeléseit is szeretnék megvalósítani. Az idei trendekről, árakról Balla Szanyi Szimonettát kérdeztük, aki a Vértes Center papír-írószer boltjának üzletvezetője.

– Nyár közepére már felkészülünk az első hullámra, ugyanis sokan nem szeretik az utolsó pillanatra hagyni a legfontosabb eszközök beszerzését. Ilyentájt füzetekből rendelünk többet, hiszen a szülők többnyire nem annyit vásárolnak amennyit az iskola előírt, hanem jóval többet. Zömében a mintás füzeteink fogynak, de a hagyományos fajtából is bőséges kínálattal várjuk visszatérő és új vásárlóinkat – részletezte Balla Szanyi Szimonetta, a tatabányai Papír Plusz üzlet vezetője.

Mint mondja, a felszerelések közül a legfontosabb a jó iskolatáska kiválasztása. Nem elég, hogy a tanszerek beleférjenek, gerincbarátnak és a csemeték számára izgalmasnak, divatkövetőnek is kell lennie. Üzletükben a különböző mintájú és formájú táskák mellett, szettek is kaphatóak, amelyek méltán híresek időtállóságukról. Ars Una, Herlitz, Belmil – néhány ismert márka azok közül, amelyekből akár egy teljes szett is összeválogatható: iskolatáska, tolltartó, tornazsák, kulacs, füzet és természetesen a füzetbox. A kompozíciókhoz pedig Top Model és a Santoro márkájú tanszerek is vásárolhatóak. – A szülők többsége megveszi gyermekének, mivel a divatos összeállítás motiválja a diákokat – fűzte hozzá Szimonetta.

Kisgyermekeknél az iskolatáska kinézete az esetek többségében fontosabb, mint a kialakítása, ergonómiája. Ennek apropójából a Papír Plusz követi az újabbnál-újabb trendeket, így a szülők könnyebben tudnak olyan döntést hozni, amely egyszerre szolgálja a gyermek egészségét és egyben a vágyálmát is. A legtrendibb minta idén a lajhár, unikornis és a Minnie egér. Üzletükben iskolakezdési és ajándékutalványt is elfogadnak. Hamarosan pedig egy akcióval is kedveskednek vásárlóiknak: minden elköltött tízezer forint után, ezer forint értékű vásárlási utalványt adnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában