Hirdetés

2023.03.07. 00:01

Az Aptiv támogatta a Szent Borbála Kórházat

Címkék#hirdetés

A tatabányai Szent Borbála Kórház az Aptiv támogatásával gondoskodik a helyi közösségekről. A cég hozzájárulásával a gyerekek gyorsabb orvosi diagnózisát lehetővé tevő beruházással gazdagodott.

Print

Az Aptiv elkötelezetten támogatja a helyi közösségeket Magyarországon. - A társadalmi felelősségvállalás az Aptiv egyik legfontosabb értéke. Ezért tatabányai csapatunk mindig örömmel támogatja a helyi közösségektől érkező kezdeményezéseket, és részt vállal a segítségnyújtásban – mondta Szmrtyka Viktória, az Aptiv tatabányai HR igazgatója.

 

Az Aptiv támogatásának köszönhetően egy modern mikroszkópos készülékkel gazdagodott a tatabányai Szent Borbála Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya, amivel gyorsabbá és megbízhatóbbá válik az osztályra kerülő kis betegek baktériumus fertőzésének diagnózisa. A mikroszkópos készüléket dr. Czelecz Zsuzsanna, a Csecsemő- és Gyermekosztály osztályvezető főorvosa és munkatársai vették át a támogatást végigkísérő Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület vezetőjétől, valamint az Aptiv mellett az önzetlen magánadományozóktól és vállalati képviselőktől, akik adományaikkal szintén hozzájárultak a létfontosságú mikroszkópos felszerelés bővítéséhez és az eszközpark megújításához. -  A berendezés a gyógyítás mellett oktatási célokat is szolgál majd - tette hozzá dr. Czelecz Zsuzsanna osztályvezető főorvos.

Az Aptiv nem először segíti a tatabányai kórház csecsemő- és gyermekosztályának munkáját. Tavaly egy csecsemő újraélesztő készülék vásárlásához járult hozzá, 2021-ben egy nyitott inkubátort vásárolt az osztály részére, 2020-ban pedig egy ultrahangos gyógyszerporlasztó eszközt adományozott a kórháznak. A tatabányai gyáregység rendszeres társadalmi felelősségvállalását a cégcsoporton belül is elismerik: nemrégiben két fenntarthatósági díjat (Aptiv 2022 Sustainability Awards) vehetett át. A nyári gyerektáborok szervezésért, ahol a gyermekek biztonságos közlekedési tréninget kaptak, arany minősítésben, az ukrán menekülteknek nyújtott segítségnyújtásért ezüst minősítésben részesült a vállalat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában