Hirdetés

2022.11.22. 15:44

Csarnoképítéssel és gyártókapacitás-bővítéssel reagál a válságra a Zensteel

Közel 2 milliárd forintos beruházással (melynek támogatott mértéke 50%) reagál az átalakuló gazdasági környezet kihívásaira a magyar tetőfedésgyártó szegmens egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása, a gyermelyi székhelyű TRM PRO Kft.

(X)
 

Az elsősorban Zensteel márkájú trapéz- és cserepeslemez-termékeiről ismert TRM PRO Kft. jelentős fejlesztésekkel és gyártósor-korszerűsítéssel veszi fel a lépést a hazai és a regionális építőipari vállalkozásokkal. A vállalat vezetése a zöld átállásban, a gyártó, logisztikai és kiszolgáló folyamatokat egyszerűsítő, energia- és költséghatékony fejlesztésekben és az egyre bővülő gyártási kapacitásnak teret biztosító csarnokbővítésben látja a megoldást a magyar építőipari szolgáltatókat érintő kihívásokra.

Forrás: TRM Pro Kft.

A Magyar Multi Program keretében megvalósuló befektetéssel a TRM PRO Kft. tovább növelheti versenypozícióját a hazai piac szereplőivel szemben, sőt már kellően biztos alapokkal rendelkezik a régiós terjeszkedéshez is, ami a cég rövidtávú tervei közt magas prioritással szerepel.

A gyermelyi gyártelep infrastrukturális fejlesztéseinek egyik leglátványosabb eleme az új gyárcsarnok építése a TRM PRO Kft. telephelyén. Az üzemegység ünnepélyes alapkőletételére Gyermely község polgármestere, Kókai Rita közreműködésével szeptember 22-én került sor.

Forrás: TRM Pro Kft.

Máté János Tamás ügyvezető szerint a beruházásokkal a Zensteel lehet az egyik első olyan tetőfedőmárka Magyarországon, ami zömmel megújuló, zöld energia felhasználásával készül. A helyi gyártás, a korszerű vállalatirányítási rendszerek szinkronizációja és a szállítási láncok lerövidítésének eredményeképp a TRM PRO Kft. jelentősen csökkentheti tevékenységének, termékeinek ökológiai lábnyomát.

Forrás: TRM Pro Kft.

Tóth Zoltán ügyvezető elmondta, hogy a megvalósuló digitális beruházások mentén új, megpályázható munkahelyek nyílnak meg a vállalkozásnál. A zöld, digitális átállás a programba foglalt képzések útján biztosítja a humánerőforrás helyzetét, miközben új álláslehetőségeket kínál, amivel tovább növeli Gyermely és Komárom-Esztergom megye versenyképességét.

Forrás: TRM Pro Kft.

A TRM PRO Kft. a Magyar Multi Programban elnyert támogatás kapcsán hangsúlyozta: a tárgyi eszközök és a telephely bővítése mellett az életképes, reális üzleti terv az, ami megalapozza a cég fejlődésével kapcsolatos, optimista várakozásokat. Várakozásaik szerint a jelentős lengyel, román és szlovák gyártók mellett hamarosan egy magyar vállalkozás is részese lesz ZenSteel márkájú termékeivel a nemzetközi, elsőként a regionális piacnak.

Forrás: TRM Pro Kft.

 

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában