Hirdetés

2022.06.23. 11:20

Férfi papucsok az urbanizált megjelenésért – stílustanácsok

A férfiak körében a papucsok viselésének nincs akkora kultusza, mint a hölgyek esetében. Azonban a divatvilág ezen a téren is sokat változott, és ma már az urak számára is ugyanolyan minőségi papucsokat kínálnak a piacon, amelyek valóban felrázhatják a mindennapi viseletük. A férfi papucsok terén tehát elég sok változás történt, megfelelően hordva pedig valóban sikkes megjelenést kölcsönözhetnek viselőjüknek.

(X)

Forrás: ccc.eu/hu

Férfi papucsok mindennapi viseletre?

Azok számára, akik kedvelik az urban stílusú megjelenést, a városi sétákhoz is nagyszerű férfi papucsok választéka áll rendelkezésükre. Ma már egyáltalán nem ritka az utcákon is sok férfit látni papucsban flangálni. Ha a pedig az urban stílus szerelmesei vagyunk, akkor valószínűleg kihagyhatatlan lesz számunkra is a nyáron. Egy stílusos lábujjközé dugós flip-flop papucs például remekül mutathat hosszú ujjú pólóval és szaggatott farmerrel. Ez a kombináció elég mutatós lehet, így feltétlen megéri adnunk neki egy esélyt. Azonban nem mindegy milyen papucsot választunk ehhez. Erre a célra ugyanis nem feltétlen ideálisak a klasszikus belebújós fazonok – az olcsó gumipapucsokat pedig jobb, ha azonnal elfelejtjük. A nagyobb márkák kínálatában azonban találhatunk olyan bőrből készül strandpapucsokat, amelyek akár még a félelegáns viselet mellé is megállják a helyüket. Ezek közül érdemes válogatnunk, ha nem szeretnénk túlságosan bizarr megjelenést magunkénak tudni. Ilyen papucsokat egyébként a legtöbb naprakész nagyáruház már bőséges választékkal kínál – például a CCC is többek között. Valóban érdemes ránéznünk a kínálatára, hiszen idén úgy tűnik tényleg nagyon kitettek magukért a férfi papucsok terén. Ráadásul a termékeiket nem csupán áruházaikban, de a webshopról is egyszerűen beszerezhetjük.

Férfi papucsok az elegáns megjelenésért?

Ma már egyáltalán ne ritka a sportos elegancia az urak körében. A fiatal generációk felnövésével valahogy keveredtek az elegáns ruhadarabok a laza stílusjegyeket hordozókkal. Egyáltalán nem csodálkozhatunk hát rajta, ha olyan úriembereket látunk az utcán, akik sneakerrel viselik kedvenc öltönyüket például. A papucsok terén sincs ez másképp. Egy elegáns sportzakó galléros pólóval és háromnegyedes nadrággal jó választás lehet a stílus szerelmeseinek egy pár mutatós flip-flop mellé. Így olyan sikkes nyári megjelenést kapunk, amelyben akár az elegánsabb éttermekben is bátran megjelenhetünk.

Forrás: ccc.eu/hu

A megfelelő méretű férfi papucs kiválasztása – hogyan csináljuk?

A papucsokat illetően a megfelelő méret megtalálása néha kicsit bonyolultabb lehet, mintha cipőt választanánk magunknak. Itt ugyanis sokkal többet számít a méret, mint más lábbelik esetében. Mivel a papucs hátulja teljesen nyitott, így feltétlen megéri elkerülnünk a túlságosan nagyméretű darabokat. Nincsen semmilyen hátsó támaszték, amely a helyén tartaná a lábfejünket – így viszont könnyedén eleshetünk, ha kijár a lábunk a papucsból. Ebből adódóan érdemes a tökéletes méret megtalálására fókuszálnunk.

 

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában