Hirdetés

2022.05.17. 15:26

Építkezőknek, felújítóknak és kivitelezőknek FORBILD Nyílt Szakmai Nap Tatán

Május 21. szombaton FORBILD Nyílt Szakmai Nap várja az építkezőket, felújítókat és kivitelezőket Tatán. Ezen a napon számtalan akcióval, szaktanácsadással és ingyenes belépéssel várja az érdeklődőket a FORBILD Építőanyag- és barkácsáruház parkolójában a FORBILD szakértő csapata és a gyártók képviselői.

(X)

A FORBILD Építőanyag- és barkácsáruház parkolójában május 21-én szombaton, már reggel 8 órától több gyártói képviselettel igénybe vehető az ingyenes szaktanácsadás és válogatni lehet a szakmai nap akciós termékei közül Tatán, a Győri út 1. szám alatt.

Forrás: Forbild

Tata és vonzáskörzetében kiemelt szerepet betöltő FORBILD Építőanyag- és barkácsáruház a hagyományos építőanyagok mellett széles kínálatot biztosít csempe, járólap, szaniter, csaptelep, kézi szerszám, szerszámgép, tetőtéri ablak, beltéri ajtó, festék, festőszerszám, munkaruha, munkavédelem, kerti szerszámok, kerti gépek és öntözéstechnika területén is.

A FORBILD Építőanyag- és barkácsáruház több, mint 800 négyzetméteren többtízezer féle termékkel, közel 5400 féle készlettel rendelkező termékfajta közül választhatunk ha építünk, felújítunk, szépítünk vagy akár barkácsolunk. A 10 fős szakértékesítő csapat nem csak a jól bevált megoldásokat ismeri, hanem a folyamatos képzéseknek és szívvel-lélekkel végzett munkának köszönhetően az újdonságokkal, az innovatív lehetőségekkel is tisztában vannak. Így a leghatékonyabb megoldást fogják javasolni, vagy akár kiszámolják a szükséges anyagmennyiséget, elkészítik a 3D fotorealisztikus fürdőszobai látványtervet, de a házhozszállítást is rugalmasan elintézik.

„A nyitás pillanatától célunk volt, hogy az építkezők, felújítók és kivitelezők igazi partnere legyünk és akár egy csésze kávé mellett javasoljunk építőanyagot vagy bármely más terméket. A termékek kiváló minősége mellett, nagyon fontosnak tartjuk, hogy szakértékesítő kollegáink naprakész tudással rendelkezzenek. A nagy raktárkészletünknek köszönhetően számtalan olyan termék van, ami nálunk azonnal elérhető legyen az térkő, gipszkarton, festék vagy akár munkaruha. Ezáltal biztosítva az építkezők, felújítók és kivitelezők számára, hogy munkálataik folyamatosak, ütemterveik betarthatók legyenek. A FORBILD Nyílt Szakmai Nap megvalósítást szinte egyként üdvözölték a gyártók, így jelen lesz a CEMIX, a KOELNER, a SOLA, az ALPEN-MAYKESTAG, a SOUDAL, a KLINGSPOR, a VARING is. ”– mondta Katzer Ákos, a FORBILD Építőanyag- és barkácsáruház vezetője.

Forrás: Forbild

LÁTOGASS EL TE IS ÉS VÁLOGASS KEDVEDRE AZ ÉPÍTŐANYAGOK, CSEMPÉK, SZANITEREK, CSAPTELEPEK, ZUHANYOK, KÁDAK, FESTÉKEK, FESTŐSZERSZÁMOK, SZERSZÁMGÉPEK, KÉZI SZERSZÁMOK ÉS MUNKARUHÁZATOK KIEMELTEN SZÉLES VÁLASZTÉKÁBÓL

További részletek: www.forbild.hu

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában