tragédia

2017.09.03. 10:49

Várpalotai hintabaleset: életveszélyben van a megsérült fiatal

Súlyos, életveszélyes állapotban van az a 18 éves fiatalember, aki szombaton repült ki egy meghibásodott extrém hintából Várpalotán.

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, tragédia történt szombat este Várpalotán, egy extrém hintából ugyanis egy meghibásodás miatt kirepült két fiatal.

A veol.hu szerint mindenki a szörnyű esetről beszélt, amikor szombaton este a helyszínen jártak, a tűzoltók, rendőrök is még a „Banzai„, azaz forgó mérleghinta körül tartózkodtak.

A sérülteket sokan ismerték, többen szótlanul, sírva bámulták a hintát, ami meghibásodott, emiatt öten megsérültek. Az emberek azon tanakodtak, hogyan történhetett a borzasztó eset? Csiszár Rebeka, a legsúlyosabb sérült jó barátja zokogva állt a hinta csonkjánál, a fiatal lányt szülei próbálták vigasztalni. A lány azt mondta, ezúttal nem volt barátjával, amikor meghallotta mi történt, teljesen kétségbeesett, azóta sír. Szülei pedig hálálkodtak a sorsnak, hogy lányuk ezúttal nem tartott a fiatalemberrel.

”Először hallottam egy nagy csattanást, annyit láttam, hogy repül valaki az utca felé, elsőként én rohantam oda, a fiatalember fejének egyik felét láttam, a másik fele már nem volt meg, borzalmas volt!„

- Erről egy férfi beszélt, aki neve mellőzését kérte. Hozzátette, a mentős azonnal odarohant a földön fekvő fiatalemberhez, miközben a többiek még ott lógtak fenn kétségbeesve, őket a rendőrök létrával vették le a hintáról. A férfi azt mondta, tele volt a hinta, összesen nyolcan ültek benne.

A veol.hu a hinta tulajdonosától megtudta, hogy nem először volt ezen a rendezvényen, az összes papírral rendelkezett, és borzasztóan sajnálta a történteket, amelyben megítélése szerint ő vétlen.

A tragédia miatt a Várpalotai Napok összes további rendezvényét törölték.

(A borítóképen a legsúlyosabb áldozat barátja és édesapja látható, forrás: veol.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!