tüntetésre buzdítanak

2017.10.17. 12:43

Tombol a népharag a KFC-ügy miatt

Napok óta áll a bál a KFC biztonsági őre miatt, aki üzletvezetői utasításra kidobott egy férfit az egyik vendéglátóipari egységből. Az étteremlánc eltávolította az alkalmazottat, bocsánatot kért a férfitól, de feltartóztatni nem tudják a feldühödött embereket.

Egyre tovább gyűrűzik a botrány, amely a KFC-étteremlánc egyik üzletében történtek miatt robbant ki. Mint az köztudott, egy újságírót bántalmazott a biztonsági őr, amikor az többszöri felszólítás után sem kapta meg a panaszkönyvet.

A férfi telefonnal rögzítette, hogyan bánt vele az üzletvezető és az őr, azaz gyakorlatilag hagyta, hogy véresre verjék, nem ütött vissza. Az esetet végül a Facebookon tette közzé, aminek meg is lett az eredménye, részint a biztonsági őrt azonnali hatállyal kirúgták, az újságírónak átutalták azt az összeget, amelyet kért, és amelyet – 500 ezer forint – jótékony célokra kíván fordítani.

Ám a népharag továbbra sem csitul, lincshagulat, mémek és többnyire dühöngő kommentek és posztok árasztották el a Facebookot.

És ha ez nem lenne elég, október 20-ára tüntetést is szerveztek az említett közösségi oldalon. A lényege továbbra is az, amire eddig a KFC sem adott választ: miért nem kapta meg a vevő a panaszkönyvet?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!