Ezredes volt a molesztáló

2018.01.04. 12:22

Szexuális zaklatás: azonnal kirúgták a katasztrófavédelmis vezetőt

Telefonjáról szexuálisan túlfűtött üzeneteket és pornófelvételeket küldött a beosztottjának.

A szolgálati telefonjáról küldött obszcén üzeneteket, és magáról készített pornográf felvételeket egy huszonéves lánynak az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) egyik ezredese. A lány éveken át dolgozott a katasztrófavédelem egyik megyei központjában, annak igazgatója figyelt fel a fiatal, tapasztalatlan beosztottra – olvasható a Bors cikkében.

Viszony alakult ki köztük. A lány a telefonjában „igibacsi”-ként mentette el főnöke számát.

Később azonban megtudta, hogy az ezredesnek rajta kívül több nővel is viszonya van, és nem akarja elhagyni őket érte.

A BM OKF most haladéktalanul kirúgta a szervezettől a vezetőt, súlyosan etikátlannak nevezve a viselkedését. A sajtóban megjelent indoklást szó szerint idézzük.

„Az ügyben érintett nő levelének kézhezvételét követően a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója haladéktalanul lépéseket tett. A mai napon megtörtént az érintett vezető személyi felelősségre vonása, aki a holnapi naptól nem tölt be vezető pozíciót és távozik a katasztrófavédelemtől”

- közölte szerdán a szervezet.

A történtekről először a langlovagok.hu számolt be, nem tartózkodva a valóban obszcén részletek később nagy vihart kavaró közlésétől sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!