drogfogás

2020.10.12. 13:33

Százmilliót érő kábítószert találtak egy újlipótvárosi lakásban

Az akció során mintegy 28 kilogramm marihuánát, 6 kilogramm amfetamint, 1 kilogramm kokaint és másfél kilogramm MDMA-t foglaltak le.

Több kilogrammnyi – mintegy 100 millió forintot érő – különféle kábítószert találtak egy újlipótvárosi lakásban a rendőrök – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a múlt pénteki akció során mintegy 28 kilogramm marihuánát, 6 kilogramm amfetamint, 1 kilogramm kokaint és másfél kilogramm MDMA-t, továbbá kábítószer előállításához, adagolásához és értékesítéséhez használt eszközöket, többek között egy présgépet foglaltak.

A kábítószert a gyanú szerint a 33 éves férfi és 34 éves párja közösen árulta. Kiderült, hogy nem a társasházi lakásban laktak, azt csak a „drogbizniszük” miatt bérelték.

A párost kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A bíróság vasárnap elrendelte letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!