emberölés

2017.09.05. 16:25

Őrizetbe vették a borsodnádasdi lány gyilkosát (videó)

Beismerő vallomást tett az a 20 éves borsodnádasdi férfi, aki a megalapozott gyanú szerint múlt szombaton megölt egy 17 éves helybéli lányt.

Mecser Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettesének tájékoztatása szerint a lány eltűnését apja jelentette be vasárnap délután. A rendőrség a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával kereste a fiatalt, akinek ruhátlan holttestét vasárnap éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg egy vízzel teli aknában.

A nyomozók több tanút meghallgattak, majd hétfőn gyanúsítottként hallgattak ki egy 20 éves borsodnádasdi férfit. A gyanúsított a tett helyszínére vezette a rendőröket, az erről és az előállításáról készült videót itt tudja megtekinteni:

A gyanúsított Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott a sértettel, akivel beszélgettek, a lány később öntudatlan állapotba került, majd a férfi egy vízzel telt aknába eresztette. Az elsődleges szakértői vélemények szerint a lány halálát fulladás okozta.

Az eset egyéb részleteit a további nyomozás és szakértői vizsgálatok eredményei tisztázzák majd – tette hozzá Mecser Tamás.

A rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!