havazás

2018.03.17. 19:34

A kormányfő személyesen ellenőrizte az operatív törzs munkáját

Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti központba látogatott el.

Több megyében harmadfokúra emelték a várható hófúvás miatt kiadott figyelmeztetést, emellett országszerte továbbra is első- és másodfokú figyelmeztetések vannak érvényben az eső, ónos eső, havazás, illetve hófúvás miatt.

A márciusban rendkívülinek számító időjárási helyzet miatt Orbán Viktor miniszterelnök ellátogatott az operatív törzs budapesti központjába. A látogatásról készült videót a közösségi oldalán osztotta meg a kormányfő, aki szerette volna megtudni, hogy a hatóságok hogyan készülnek a hosszú hétvége utolsó napjára, hiszen vasárnap vélhetően magyarok tízezrei utaznak majd haza a csúszós utakon.

Orbán Viktor utasította az őt elkísérő Pintér Sándor belügyminisztert, hogy minden lehetséges élő erőt és eszközt mozgósítson annak érdekében, hogy segítsen azokon a magyarokon, akik a figyelmeztetés ellenére – hiszen ahogy mondta tréfásan, magyarok vagyunk, tehát lesznek közöttünk ilyenek is – mégiscsak nekiindulnak az ítéletidő ellenére, és megpróbálnak holnap hazajutni a négynapos hétvége után.

Borítóképünket a fenti videóból vágtuk ki

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!