romániai választások

2020.09.26. 13:35

Menczer Tamás: a Momentum a magyarok helyett a román pártokat támogatja (videó)

Nem először fordul elő ilyesmi.

„A Momentum politikusai idegen érdekeket képviselő zsoldosok. Ez egyértelműen kiderült, hiszen Fekete-Győr András azt kérte az erdélyi magyaroktól, hogy a romániai vasárnapi választáson ne a magyarokat, ne a magyar pártot, hanem a románokat, egy román pártot támogassanak” – mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára egy Facebook-videóban a vasárnap esedékes romániai választásokkal kapcsolatban, idézi a Magyar Nemzet.

Menczer Tamás a videóban hozzáfűzte: Fekete-Győr ezt korábban már megcsinálta egyszer Románia, egyszer Szlovákia vonatkozásában.

„A Momentum eladná, odadobná a külhoni magyarokat. A Momentum pontosan ugyanolyan, mint Gyurcsány Ferenc. És a Momentum, valamint Gyurcsány Ferenc eladná, odadobná az itthon élő magyarokat is. Odadobna téged is! Ne felejtsük el, akinek az egyik magyar nem fontos, annak a másik magyar sem lesz az!”

– fogalmazott az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!