győri dráma

2018.02.08. 19:10

Leszúrta kollégáját, majd kiesett az ablakon

Meghalt egy férfi egy győri munkahelyi verekedésben csütörtökön – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy egy üzem telephelyén alakult ki szóváltás egy 43 és egy 54 éves férfi között. Összeverekedtek, a dulakodás során az 54 éves férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, utána azonban eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az iroda ablakán és meghalt.

A rendőrség emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – olvasható a közleményben.

Az E.ON tájékoztatása szerint a cég győri telephelyén történt az eset két munkatársuk között. Az áramszolgáltató minden segítséget megad a részletes hatósági kivizsgálásához. További információt a vizsgálat végéig nem közölnek. A vállalat a közleményben együttérzéséről biztosította az érintett családtagokat.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-t arról tájékoztatta, hogy hat órán át tartó életmentő műtéten esett át a 43 éves férfi, aki jelenleg is életveszélyes állapotban van, az intenzíven ápolják.

Nyolc késszúrás érte, amelyek a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!