Ország-világ

2021.04.12. 16:00

Kocsis: a baloldal káoszt és bizonytalanságot szeretne

Hiába erőlködik a baloldal, ők nem csak korábban voltak oltásellenesek, hanem most is azok – írta közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezetője.

Bizonyítja ezt két általuk benyújtott parlamenti határozat is, amit soha nem vontak vissza.

Kommunikációs trükk és kétszínűség, amikor próbálják letagadni az oltásellenes mondataikat. Irományaikban feketén-fehéren leírták, amit gondolnak. El is mondták ezer helyen, azóta nem is változtattak rajta és soha nem vonták vissza ezeket, mert most is így gondolják – írta Kocsis Máté, majd folytatta:

Az egyik határozatban

  • megkérdőjelezik a kínai koronavírus elleni vakcina beszerzését és engedélyezését,
  • kétségeket vetnek fel a védőoltás minőségével kapcsolatban, és
  • azt követelik, hogy ne lehessen kínai vakcinával oltani. (Ez egyébként ma több 100 ezer magyart hagyna védtelenül a járvánnyal szemben).
  • Egy másik javaslatukban pedig már nem is válogatnak az oltások között, csak úgy általánosan közlik, hogy „a magyarok jelentős része nem bízik a koronavírus elleni vakcinában”. Hát persze, szeretnék, ha így lenne, sokat tettek érte, de a magyarok többsége bízik a vakcinában. Amiben nem lehet bízni, az a baloldal, mert a politikusaik káoszt, minél nagyobb bizonytalanságot, rossz járványkezelést szeretnének, attól várnak politikai hasznot. Ezért is oltásellenesek a mai napig.

    Hiába a sok mellébeszélés, ez a tény. Ne higgyenek a köpönyegforgatóknak! – zárta sorait.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!