Genovai tragédia

2018.08.19. 11:07

Kiemelték a romok alól az utolsó három holttestet

Az olasz tűzoltóság közlése szerint vasárnapra virradóra az utolsó három eltűntként nyilvántartott személy maradványait is kiemelték a Morandi-híd romjai alól.

A general view of the Morandi bridge which collapsed on August 14, 2018 in Genoa, Italy. At at least 22 people have died when a large section of Morandi bridge built in the 1960s and part of the A10 motorway suddenly collapsed during a fierce storm sending vehicles falling up to 90m to the ground. (Photo by Fabio Palli/NurPhoto)

A háromtagú család, a házaspár és kilencéves kislányuk megtalálásával a halálos áldozatok száma 43-ra emelkedett. Ennek ellenére folytatják a romok átvizsgálását, mert lehetnek még olyanok a törmelék alatt, akiknek az eltűnését nem jelentették a hatóságoknak.

A Genovát a francia határral összekötő A10-es autópálya 45 méter magas hídjának egy része kedden omlott össze. A halottak között franciák, albánok, románok, chileiek, kolumbiaiak és peruiak is vannak.

Borítókép: mentőalakulatok a leomlott Morandi-híd közelében.

Forrás: AFP / Fabio Palli / NurPhoto

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!