Ország-világ

2020.11.28. 14:23

Hollik: az EU-nak a tagállamokat kéne segítenie, nem pedig a bevándorlást (videó)

A világjárvány idején az Európai Uniónak a tagállamokat kellene segítenie, nem pedig terveket „szövögetnie” a bevándorlás támogatására – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati videónyilatkozatában.

A politikus elmondta, hogy Brüsszelben pedig éppen ezt teszik és mindenkit megbüntetnének, aki ezt nem hajlandó elfogadni.

Persze ismerjük az ilyen helyzetekre a régi baloldali taktikát: elmondják, hogy nem mondunk igazat, nincs ilyen dokumentum, szó sincs ilyesmiről

fogalmazott Hollik István, hozzátéve, hogy Brüsszel legfrissebb terve bárki számára elérhető és elolvasható az Európai Bizottság honlapján. Ennek már a címe is árulkodó: Teljes befogadás idézte.

Szerinte ez nem más, mint a Soros-terv végrehajtása, hiszen a dokumentum első pontja az, hogy további migránsokat akarnak befogadni. A második pontban azt írják, hogy minden anyagi támogatást meg kell adni a bevándorlóknak, így a lakhatást is.

Hozzátette, a harmadik pont a legsúlyosabb: az Európába hívott bevándorlóknak nemcsak szavazati jogot kell adni, hanem el kell érni, hogy részt vegyenek a politikában önkormányzati, nemzeti vagy akár európai szinten is.

A képlet tehát egyszerű: minél több bevándorlót akarnak Európába hozni, letelepíteni, majd kifizetni őket, a végén pedig szavazati jogot is biztosítani nekik. A baloldal így vásárol voksokat! Még az sem számít nekik, hogy ha Európa ebben tönkremegy, ők akkor is végrehajtják a Soros-tervet

fogalmazott Hollik István.

Úgy vélekedett, hogy az elkövetkező hetek vitái mögött valójában ez húzódik meg és amikor Brüsszel jogállamiságot kiált, valójában a bevándorlásra gondolnak, amire mi továbbra is nemet fogunk mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!