kábítószer

2019.04.12. 16:32

Három drogdílert fogtak el a rendőrök

A három férfi Ráckeve, Kunszentmiklós és Tass környékén tavaly és idén is kábítószert árult.

Rajtaütöttek három drogterjesztőn a rendőrök Pest megyében, a házkutatásoknál egyebek mellett kokain- és amfetamintartalmú kábítószereket foglaltak le – közölte a megyei rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján pénteken.

A Ráckevei Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 23 éves ráckevei, valamint egy 22 éves és egy 24 éves dömsödi férfi ellen – olvasható a közleményben.

A nyomozás adatai szerint a három férfi Ráckeve, Kunszentmiklós és Tass környékén tavaly és idén is kábítószert árult. A ráckevei rendőrök összehangolt akciót szerveztek, szerda reggel Ráckevén és Dömsödön egy időben három helyszínen tartottak házkutatást. Az ingatlanok átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat, a drog porciózásához és tárolásához használt tárgyakat találtak. A lefoglalt anyagok az első szakértői vélemény szerint kokain- és amfetamintartalmú kábítószerek.

A bíróság pénteken elrendelte a három gyanúsított letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!