szélsőségesek

2020.06.05. 13:57

Felgyújtottak egy rendőrt a tüntetők (videó)

Elképesztő képsorok láttak napvilágot, amikor a rendőri erőszak ellen tüntető szélsőséges baloldali csoport egyik tagja benzinnel lelocsolt, majd felgyújtott egy intézkedő motoros rendőrt Mexikó második legnagyobb városában.

Forrás: V4NA

Csütörtökön az amerikai és franciaországi eseményekhez hasonlóan a rendőri brutalitás ellen tüntettek Mexikó második legnagyobb városában, Guadalajarában is, azonban a demonstráció itt is elharapódzott – írja a V4NA hírügynökség.

A tiltakozás azért kezdődött, mert egy rendőr állítólag azért tartóztatott le egy Giovanni Lopez nevű férfit, mert nem viselt szájmaszkot. Lopez ezt követően az őrizetben elhunyt.

A tüntetőkről több kép is bejárta a közösségi oldalakat, ahogy mosolyogva vernek szét házakat, kocsikat gyújtanak fel és a tetejükön táncolnak, de a legnagyobb port mégis az az eset kavarta, amikor egy csapat tüntető kötekedni kezdett a motoros rendőrökkel, majd egy férfi kiugrott a tömegből, benzint locsolt egy intézkedő tisztre, és motorjával együtt felgyújtotta őt.

Antifa means Peace https://t.co/As320uRvcI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!