Ország-világ

2021.11.30. 12:25

Döntött az Országgyűlés: jön a négykérdéses gyermekvédelmi népszavazás

A kormány a négy nem mellett fog kampányolni, mert így lehet megvédeni a gyerekeinket az LMBTQ-lobbitól.

Döntött az Országgyűlés a kormány által kezdeményezett, gyermekvédelmi tárgyú népszavazás elrendeléséről. A referendumot a köztársasági elnök írja majd ki. A kormány – ahogy Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter fogalmazott – teljes erővel fog kampányolni, hogy minél többen menjenek el a népszavazásra, és mind a négy kérdésre mondjanak nemet, mert így lehet megvédeni a gyerekeinket az LMBTQ-lobbitól.

A négykérdéses népszavazáson az egyre erőteljesebb LMBTQ-lobbira lehet nemet mondani, valamint mindenki kiállhat amellett, hogy a gyermekek szexuális neveléséről csak a szülők dönthetnek. Mivel Brüsszelt mára teljesen elárasztotta az agresszív LMBTQ-propaganda, minden eszközzel fellépnek a magyar gyermekvédelmi törvény ellen, többek között ezért nem akarnak megállapodni a helyreállítási alapról sem.

Az Országgyűlés keddi ülésén kivételes eljárásban szavazott a gyermekvédelmi népszavazásról. A parlament november 9-én fogadta el a javaslatot, hogy a választás napján népszavazást is lehessen tartani. Most a gyermekvédelmi népszavazásról szóló négy kérdést hagyta jóvá a parlament.

Az alábbi kérdésekben lehet népszavazás:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A referendum időpontjáról a köztársasági elnök dönt. Mindenesetre ha a választással egy napon lesz a népszavazás, akkor az nagyjából hétmilliárd forinttal kerül majd kevesebbe, mint ha különböző napon rendeznék. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában