Rajtaütés

2020.09.10. 13:06

Betörés közben fogták el a tolvajokat

Több millió forint értékű csempészett dohánytermék eltulajdonítása közben fogtak el egy négyfős bandát kedd éjszaka egy nyíregyházi társasház pincéjében a szabolcsi rendőrök – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A rajtaütéskor a férfiak egy általuk feltört pincéből igyekeztek ellopni magyar adó- és zárjegy nélküli dohánytermékeket.

A társaság tagjait – két nyíregyházi, egy tiszarádi és egy érpataki férfit – a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat.

A pincében tárolt jövedéki termékeket – a mintegy 2856 doboz cigarettát, a 17,5 kilogramm mennyiségű vágott dohányt -, valamint a nyomozók által intézkedés alá vont tulajdonost a rendőrség átadta az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!