Ország-világ

2021.05.02. 12:41

Balog Zoltán: ahol anya van, ott család van (videó)

A püspök közösségi oldalára feltöltött videójában köszöntötte az édesanyákat anyák napja alkalmából.

Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke húsvéti ünnepi istentiszteletet tart a Budapest - Hold utcai Református Egyházközség templomában 2021. április 3-én. A koronavírus-járvány miatt hívek részvétele nélkül tartott istentisztelet a Duna World tévécsatornán látható április 4-én délelõtt.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Balog Zoltán közösségi oldalára feltöltött videójában köszöntötte az édesanyákat anyák napja alkalmából – írja a Magyar Nemzet.

– Milyen jó azoknak, milyen jó neked, aki még átölelheted azt, aki az életedet adta. Átölelheted édesanyádat, aki Istennek, az Élet Urának teremtő társa, mert gyermeket szült. Őszült téged a világra. És milyen jó, hogy az is lehet édesanya, aki nem szült, de azzá lett – mondta a püspök.

– Mi egybe tartozunk: anya, apa, a gyermek, a gyermekek. Akkor is, ha nem. Ahol anya van, ott család van – tette hozzá.

Borítókép: Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke húsvéti ünnepi istentiszteletet tart a Budapest – Hold utcai Református Egyházközség templomában 2021. április 3-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!