Nincs változás

2023.06.07. 06:06

A baloldal továbbra is magyarellenes

Raffay Ernő történész a Magyar Nemzetnek arról beszélt, a DK becstelen, ezért nem emlékezett meg a trianoni békediktátum évfordulójáról, a többi baloldali párt pedig arra használta az alkalmat, hogy a kormányt szidja.

MW

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának árnyék-miniszterelnöke, a párt EP-képviselője és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a párt budapesti nagygyűlésén

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

– Nem a me­g­győződésük diktálta, hogy Trianonra emlékeztek, hanem ezzel szeretnének pluszszavazatokhoz jutni a következő választásokon – fejtette ki véleményét a baloldali pártok kapcsán Raffay Ernő, aki szerint továbbra is magyarellenes a baloldal.

A DK azért hallgatott június 4-én, mert becstelenek

– hangsúlyozta a történész a Magyar Nemzetnek, majd felidézte, hogy Gyurcsány Ferenc és a baloldal korábban többször is a külhoni magyarok kettős állampolgársága ellen tiltakozott, egyik érvük pedig az volt, hogy aki nem Magyarországon fizet adót, annak ne lehessen választójoga. 

Teljesen torz elképzelés, hogy az adófizetéstől legyen valaki magyar

– tette hozzá. 

A Demokratikus Koalíció részéről ugyanakkor szokás szerint nem érkezett semmilyen közlemény vagy megszólalás a trianoni békediktátum évfordulóján. 

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában