Pénzek

2023.04.15. 15:59

Hollik István: a dollárbaloldalnál folyamatosan működő dollárhálózatról van szó

Nem egyszeri, hanem folyamatosan működő dollárhálózattól nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott szombati videónyilatkozatában.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója MTI/Soós Lajos

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

Hollik István közölte: "kezdetben azt gondolhattuk, hogy a dollárbaloldal külföldi finanszírozása egyszeri dolog volt". Mára azonban egyértelművé kezd válni, hogy folyamatosan működő dollárhálózatról van szó, ahol a "mai napig nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz és a dollármédiához egyaránt". 

A Nemzetbiztonsági Bizottságnak bemutatott, nyilvánosságra hozott jelentés, valamint a sajtóban megjelent információk mind abba az irányba mutatnak, hogy a dollárok több csatornán keresztül is gurulnak annak érdekében, hogy a magyar politikát befolyásolják 

- tette hozzá. 

Azt mondta: a dollárbaloldal bukott miniszterelnökjelöltje, Márki-Zay Péter is megerősítette több nyilatkozatában, hogy a "dollárokból van még, az messze nem fogyott el". 

Hollik István szerint "nagyon úgy néz ki", hogy több dollár gurult be a választások óta, mint azok előtt összesen. Pedig tudjuk, hogy az sem volt kevés, 4 milliárd forint - jegyezte meg. 

Megfogalmazása szerint ugyanakkor egyre többet tudunk a guruló dollárok ügyében: ismerjük azokat, akiknek a zsebébe kerültek, és ismernek néhányat a finanszírozók közül is. A pénz nagyobb részéről még mindig nem tudjuk, hogy honnan érkezett - jelezte. 

Miközben özönlik továbbra is a dollár a baloldalhoz, Gyurcsányék mélyen hallgatnak. 

Itt az ideje, hogy végre elárulják: kitől származik a temérdek pénz. Mondják meg végre, hogy a pénzcsap másik végén Soros György áll-e! - mondta a politikus. 

Hollik István elmondása szerint azt is látják, hogy a dollárbaloldal önszántából nem fog lemondani a külföldről érkező milliárdokról. Éppen ezért nem fognak tétlenül várni, mert az még sincsen rendben, hogy milliárdokkal próbálják meg befolyásolni a magyar politikát. 

A Fidesz-KDNP minden szükséges szabályozási lépést meg fog tenni annak érdekében, hogy egyszer és mindenkorra megállítsa a magyar politika durva külföldi befolyásolását 

- húzta alá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában