Ép és egészséges

2023.03.28. 18:17

Megtalálták az eltűnt ötéves tolnai kisfiút (videó)

Életben megtalálták azt a kisfiút, aki hétfő délután 5 óra körül tűnt el mözsi otthonukból. A rendőrség a Teol.hu-nak megerősítette az információt.

Forrás: Tolnai Népújság

Fotó: Kiss Albert

A fiút a szántóföldön találták meg, életben, egészségben – tudta meg a Teol.hu Orbán Attilától, a Tolna Vármegyei Közgyűlés alelnökétől, aki önkéntesként vett részt a keresésben.  Mint azt elmondta, 

a fiúra két paksi önkéntes bukkant rá a település határától nem messze, mindössze pár száz méterre. 

Hozzátette, Jelencsik Zsolt és Góman Dávid kutyával csatlakozott a kereséshez. 

A fiú a szántőföldön, a vetésben feküdt, majd felállt. Át volt fázva, de ezt leszámítva – első látásra – nem volt különösebb baja.

 A fiút a Terrorelhárítási Központ munkatársainak adták át.

Mint írják, a kisfiúra egy búzatáblában ücsörögve bukkant rá két önkéntes paksi kutyás kereső: Gómán Dávid Jennifer nevű és Jemencsik Zsolt Tequila névre hallgató kutyáikkal – erősítette meg a közösségi oldalon néhány perc alatt futótűzként elterjedt hírt Komlósiné Kiss Anett a vármegyei rendőrség szóvivője. Mint mondta, a család öröme leírhatatlan, beszélgetésükkor a szülők éppen hálás köszönetüket fejezték ki a kisfiút megtalálóknak és mindenkinek, aki részt vett a kutatásban.

A terrorelhárító csapattal érkezett orvos a helyszínen gyorsan felmérte Gergő állapotát és szakszerűen betakarták egy hőtartó fóliába. A Teol értesülései szerint az elsődleges benyomások azt mutatták, hogy a kisfiú a körülményekhez képest jól van, az az ijedtségen kívül nem lett különösebb baja, ennek ellenére a közelben immár 24 órája várakozó mentőautóval a szekszárdi kórházba szállították megfigyelésre.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában