Elismerés

2022.12.16. 10:54

Orbán Viktornak ítélték a John Foster Dulles-díjat (videó)

Az elismerést azoknak adományozzák, akik felveszik a harcot a kommunista erőkkel szemben.

Orbán Viktor kormányfő

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

„Az Egyesült Államok legnagyobb és legrégebbi, republikánus fiatalokat tömörítő egyesülete Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek ítélte a John Foster Dulles-díjat, amelyet azoknak adományoznak, akik felveszik a harcot a kommunista erőkkel szemben”

– jelentett be Orbán Balázs pénteken a Facebookon.

A miniszterelnök politikai igazgatója megosztott egy, a díjátadón készült videót, amelyen az elhangzott méltatás hallható.

„Orbán Viktor miniszterelnök a magyar nemzet elkötelezett védelmezője, beleértve a határon belüli magyarokat és a trianoni békeszerződés által az anyaországtól elszakított magyarokat is. Megújította a magyarországi médiavilágot, hogy az a nemzeti érdekeket szolgálja, ne pedig az internacionalista elitek érdekeit. Kerítést épített Magyarország déli határa mentén, hogy megakadályozza az illegális bevándorlók bejutását az országba. Olyan adópolitikát hozott létre, amely támogatja a gyermekvállalást, és jelentősen csökkenti az adóterheket, ha a családok három vagy több gyermeket vállalnak”

– hangzott el többek között a beszédben.

A John Foster Dulles-díjat Orbán Viktor kormányfő nevében Magyarország washingtoni nagykövete, Takács Szabolcs vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában