Árnyékkormány

2022.11.04. 12:50

Garázdaságért elítélt politikus a Gyurcsány-párt árnyékminisztere

A DK-s Barkóczi Balázs még 2006-ban két társával együtt baseballütőkkel fenyegetett meg egy nőt - írja a Magyar Nemzet.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke (b) és Barkóczi Balázs, a párt szóvivője érkezik az Új köztársaságért Alapítvány köztársaság napja alkalmából rendezett ünnepségre Bibó István szobrához 2020. január 31-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

– Egy elítélt bűnöző lehetne oktatási és kulturális miniszter? – tette fel a kérdést Renge Zsolt, a budapesti Fidelitas elnöke a szervezet Facebook-oldalán közzétett videóban. Mint a nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezetének a tagja közölte: 

Gyurcsányék szerint igen!

Renge Zsolt ezzel arra a Barkóczi Balázsra utalt, aki Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője által alakított árnyékkormány oktatási árnyékminisztere. A Fidelitas politikusa felidézte, hogy még a 2006-os választások idején Barkóczi a társaival egy nőre támadt a saját otthonában, ezért pedig magánlaksértés, valamint csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt ítélték el a Gyurcsány-párt politikusát.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában